مواد اولیه:
- جعفری و تره ۵۰۰ گرم
- گوشت ۲۵۰ گرم
- لوبیا چشمبلبلی ۱۰۰ گرم
- رب گوجهفرنگی و آبغوره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
- برای تهیه جعفری قورمه در ابتدا سبزی قورمه در ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا میگذاریم بپزد.
- سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد میکنیم.
- سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یکبار سبزی را هم میزنیم.
- نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
- پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجهفرنگی و آبغوره را داخل سبزی میریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه غذا جا بیفتد.