پخت و پزکوکو

طرز تهیه ترشه شامی

طرز تهیه ترشه شامی در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت ران بره یا گوساله که زیاد چرب نباشد _ نیم کیلو
  2. پیاز درشت _ ۱ عدد
  3. تخم مرغ _ ۱ عدد
  4. سیب زمینی _ نیم کیلو
  5. رب گوجه فرنگی _ یک قاشق غذاخوری
  6. آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو _ یک فنجان
  7. نمک و فلفل _ به اندازه کافی

طرز تهیه:

برای تهیه ترشه شامی در ابتدا گوشت را چرخ کرده، پیاز را رنده ریز نموده با تخم مرغ و نمک و فلفل داخل گوشت مینمائیم (مثل کوفته مالش می‌دهیم) سپس از این مایه گوشت گلوله‌های یک اندازه برداشته در کف دست مثل شامی گرد پهن کرده با روغن داغ و در حرارت ملایم دوطرف آنرا سرخ می‌کنیم. در ظرفی یک لیوان آب ریخته، رب گوجه و ترشی را در آن مخلوط نموده، می‌گذاریم جوش آید. آنگاه گوشت‌های سرخ شده را در آن چیده با این سس کمی دم می‌کنیم و سیب زمینی‌ها را که پوست کنده و ورقه ورقه بریده‌ایم، در روغن سرخ نموده روی گوشت می‌ریزیم. این کوکو با برنج صرف می‌شود و باید خیلی کم آب باشد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن