پخت و پز

طرز تهیه زنجبیل پرورده یا مربای زنجبیل

با طرز تهیه ی مربای زنجبیل آشنا شوید

خواص

مربای زنجبیل که به آن زنجبیل پرورده هم می گویند، از زنجبیل تازه تهیه می‌شود. مصرف کم و مداوم زنجبیل رفع کننده سردی اعصاب است. افرادی که مشکلاتی نظیر لرزش دست، سستی و خواب رفتگی اعضا، ضعف اعصاب و … دارند می توانند از مصرف زنجبیل نتیجه خوبی بگیرند. خواص درمانی زنجبیل شامل ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (به خصوص دندان‌درد)، ضد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل‌کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه‌وزن هستند متعادل می‌شوند و افراد لاغر نیز متعادل می‌شوند)، ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است.

مواد لازم

  • زنجبیل
  • عسل 
  • آب

مقدار مواد بر اساس نیاز شما می تواند متفاوت باشد، اما به نسبت نیم کیلوگرم زنجبیل تازه + ۷۵۰ گرم عسل و دو لیوان آب را می توانید در نظر بگیرید.

طرز تهیه

  1. زنجبیل تازه را پوست گرفته، بشویید و به اندازه‌ دلخواه خرد کنید.
  2. بیست دقیقه در آب خیسانده و آب آن را جدا کنید. (می توانید برای رفع تیزی آن چند مرتبه، هر بار ۳۰ دقیقه جوشانده و آبکش کنید)
  3. سپس زنجبیل ها را با آب و اندکی عسل بجوشانید تا نرم شده و آب آن تبخیر شود.
  4. روی آن مقداری عسل (ترجیحا کف گرفته) بریزید تا زنجبیل ها را بپوشاند و خوب به خورد آن برود.
  5. اکنون مربای زنجبیل شما آماده است!

توصیه می‌شود که آب جدا شده در مرحله دوم را دور نریزید و از آن در طعم دادن به گوشتهای سفید و مصارف دیگر استفاده نمایید.

منبع

  • برگرفته از کتب مخازن التعلیم و تحفه المومنین
  • دکتر مهرداد کریمی، متخصص طب سنتی
  • حسن اکبری، محقق و مدرس طب اسلامی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + دوازده =

نوشته های مشابه

بستن