مواد لازم:
- آرد گندم یا جو: ۱ لیوان
- گل بابونه (خشک شده): ۱ استکان
- زردچوبه: به اندازه دلخواه (تقریبا ۲ قاشق غذا خوری)
- شکر: ۱.۵ استکان
- آب: ۲ ۴ لیوان
- روغن: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- برای تهیه گبوله در ابتدا آرد را بو داده تا کمی طلایی شود.
- بعد از خنک شدن در آب سرد حل میکنیم و گل بابونه و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم.
- مخلوط را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب به هم میزنیم تا بهم نچسبت.
- بعد از گرم شدن مخلوط، به آن روغن و شکر اضافه میکنیم و مرتب به هم میزنیم.
- بعد از قوام گرفتن و کمی سفت شدن از روی اجاق بر میداریم و حال گبوله آماده است.