آبگوشتپخت و پز

طرز تهیه گل در چمن

طرز تهیه گل در چمن در طب سنتی

موادلازم برای ۵ تا ۷ نفر:

۱- گوشت مغز ران = نیم کیلو

۲- پاچه باقلای سبز = ۱/۵ کیلوگرم

۳- شوید = نیم کیلو

۴- تخم مرغ = ۳ عدد

۵- سیر = یک بته

۶- زردچوبه و نمک و فلفل = به مقدار کافی

طرزتهیه:

برای تهیه گل در چمن در ابتدا گوشت را شسته و قطعه قطعه نموده در کمی روغن سرخ می‌کنیم و با دو سه لیوان آب می‌گذاریم بپزد. وقتی کاملا پخت و آبش کم شد پاچه باقلای تازه را از دوپوست جدا کرده و شوید را نمییز نموده و ریز خرد می‌کنیم. سیر را هم پوست کنده و خرد می‌کنیم. آنگاه پاچه باقلا و شوید و سیر و زردچوبه را با کمی روغن سرخ کرده به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد تا جا بیفتد. تخم مرغ را هم در آن می‌شکنیم تا ببندد. به غذا نمک و فلفل زده آنرا از روی اجاق برمیداریم. باید توجه داشت که باقلا نباید له شود همینقدر که نرم شود کافی است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *