مزاج | سرد | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خوراک لوبیاسبز و صیفیجات ملیّن، خون ساز، ضدقندخون است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سیب زمینی : یک عدد متوسط لوبیا سبز خرد شده : سه پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک کلم برگ خرد شده : سه پیمانه لیموترش تازه : در صورت تمایل | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک لوبیاسبز و صیفیجات ابتدا لوبیا سبز، سیب زمینی، هویج، کلم برگ و فلفل دلمه ای را به شکل برش های 1 سانتی خرد می کنیم. لوبیا را جدا مدتی بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را همراه روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پس از آن کلم برگ را افزوده و مدتی تفت می دهیم. در نهایت لوبیاسبز، سیب زمینی و فلفل دلمه ای را به همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبیل اضافه کرده و تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل می توانیم از چاشنی آب لیموترش تازه استفاده کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...