مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خوراک کدو و هویج معتدل به سمت سردی، خون ساز، ضدچربی و قندخون است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد بزرگ کدو : سه عدد بزرگ | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک کدو و هویج ابتدا کدو را به صورت برش های 2 سانتی و سیب زمینی و هویج را به صورت برش های 1 سانتی متری خرد می کنیم. گوجه را ریز خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس کدو را به همراه نمک، فلفل و ادویه افزوده و مدتی تفت می دهیم. در انتها گوجه فرنگی و سیب زمینی را به بقیۀ مواد می افزاییم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...