مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : پنج پیمانه لپه : یک و یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ برنج : سه و یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلوئی، پودر زیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه قیمه پلو با گوجه برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته و آب آن تمام شود. گوجه ها را به همراه مقدار آب ذکر شده در بالا در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه پلویی و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم. گوجه را همراه پیاز و نمک، فلفل و زنجبیل حرارت می دهیم تا قوام پیدا کند، سپس برنج در آخر لپه را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم تا کم آب شود و آن را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
