مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : پنج پیمانه لپه : یک و یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ برنج : سه و یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلوئی، پودر زیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه قیمه پلو با گوجه برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته و آب آن تمام شود. گوجه ها را به همراه مقدار آب ذکر شده در بالا در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه پلویی و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم. گوجه را همراه پیاز و نمک، فلفل و زنجبیل حرارت می دهیم تا قوام پیدا کند، سپس برنج در آخر لپه را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم تا کم آب شود و آن را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...