پخت و پزخوراک

طرز تهیه خوراک قارچ و کدو

طرز تهیه خوراک قارچ و کدو در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای خوراک قارچ و کدو معتدل ، تقویت عمومی، مقوی امور جنسی،مفید برای کبد ، ضد چربی و کلسترول است.
مواد لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کدو خورشتی : سه عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد متوسط
قارچ : شش عدد بزرگ
روش تهیه برای تهیه خوراک قارچ و کدو ابتدا کدوها را ۱سانتی ،سیب زمینی را به صورت خلال های ۲ سانتی و قرچ را نگینی خرد می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده،سپس سیب زمینیرا افزوده و تفت می دهیم.سپس کدو و ادویه را به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارزت می دهیم.در آخر گوجه ها را پوست گرفته،ریز خرد کرده و به همراه نمک،فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه می کنیم.مقداری آب گرم به خوراک افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.قرچ را با کمی روغن تفت داده و مدتی قبل از پخت کامل خوراک به آن اضافه می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *