مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : پنج پیمانه لپه : یک و یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ برنج : سه و یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلوئی، پودر زیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه قیمه پلو با گوجه برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته و آب آن تمام شود. گوجه ها را به همراه مقدار آب ذکر شده در بالا در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه پلویی و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم. گوجه را همراه پیاز و نمک، فلفل و زنجبیل حرارت می دهیم تا قوام پیدا کند، سپس برنج در آخر لپه را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم تا کم آب شود و آن را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...