پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه حلیم عدس خراسانی

طرز تهیه حلیم عدس خراسانی در طب سنتی

مواد لازم:

  1. ارزن بدون پوست – ۱ پیمانه
  2. گوشت چرخ کرده – ۱۵۰ گرم
  3. عدس پخته شده – نصف پیمانه
  4. سیر – ۵-۳ حبه
  5. پیازداغ – ۲ قاشق سوپ خوری
  6. جعفری ساطوری – نصف پیمانه
  7. کشک – یک پیمانه
  8. نعناع – ۳ قاشق سوپ خوری
  9. زعفران آب شده – ۱ قاشق مرباخوری
  10. نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه حلیم عدس خراسانی ابتدا در یک قابلمه پیازداغ را به همراه گوشت کمی سرخ می‌کنیم، سپس نمک، زردچوبه و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از کمی تفت دادن مقداری آب اضافه می‌کنیم تا مواد همراه آب کمی پخته شود و به جوش بیاید. سپس ارزن پوست گرفته را اضافه می‌کنیم تا با مواد کاملا مخلوط شود. عدس پخته شده را اضافه می‌کنیم و چند بار هم می‌زنیم. قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و می‌گذاریم تا کمی خنک شود. سپس کشک را اضافه می‌کنیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا کشک نبرد. بعد دم کش را روی قابلمه می‌گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کاملا جا بیفتد. در صورت سفت شدن می‌توان مقداری آب اضافه کرد. (غلظت غذا باید مانند شیربرنج باشد). روی آن را با مقداری زعفران، جعفری، کشک و پیازداغ تزئین کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *