پخت و پزشیرینی

طرز تهیه پلادانه حلوا

طرز تهیه پلادانه حلوا در طب سنتی

مواد لازم:

  1. برنج آرد شده ۵۰۰ گرم
  2. کره ۳۰۰ گرم
  3. شکر ۳۰۰ گرم
  4. هل به میزان لازم
  5. خلال پسته و بادام برای تزئین
  6. زعفران آب کرده به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه پلادانه حلوا ابتدا برنج را در آب نمک خیس کرده (به مدت ۳ ساعت)، سپس آن را آبکش می‌کنیم اما مانند پلو دم نمی‌کنیم. سپس روی پارچه تمیز ریخته تا پلو خشک شود. بعد برنج خشک شده را در یک ظرف گلی یا نسوز تفت داده تا رنگش تغییر کند. بعد آن را آسیاب کرده و به صورت آرد در می‌آوریم سپس آن را با کره تفت داده زعفران آب کرده و شکر را که از قبل به صورت شیره رقیق درآورده این به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. وقتی خودش را گرفت در روی سینی پهن کرده و رویش خلال بادام و پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می دهیم. هل را نیز هنگام اضافه کردن شکر و زعفران اضافه می‌کنیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *