مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | گلاب : چهار قاشق غذاخوری شکر قهوه ای : سه پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم آرد سبوس دار گندم : سه پیمانه آب : چهار پیمانه روغن کنجد یا روغن حیوانی : چهار قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه حلوا ، آرد را با حرارت بسیار کم به مدت 30 دقیقه تفت می دهیم، سپس روغن را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم و آرد را مرتب هم می زنیم، سپس شکر قهوه ای را به همراه آب می پزیم تا قوام بیاید. پس از آن گلاب، زعفران و شکر قهوه ای را نیز به آرد افزوده و روی حرارت کم مرتب هم می زنیم تا پخته شود | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...