مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | گلاب : چهار قاشق غذاخوری شکر قهوه ای : سه پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم آرد سبوس دار گندم : سه پیمانه آب : چهار پیمانه روغن کنجد یا روغن حیوانی : چهار قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه حلوا ، آرد را با حرارت بسیار کم به مدت 30 دقیقه تفت می دهیم، سپس روغن را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم و آرد را مرتب هم می زنیم، سپس شکر قهوه ای را به همراه آب می پزیم تا قوام بیاید. پس از آن گلاب، زعفران و شکر قهوه ای را نیز به آرد افزوده و روی حرارت کم مرتب هم می زنیم تا پخته شود | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
