کمتر از یک هفته به شب یلدا بیشتر نمونده، خیلیاتون عاشق باسلوق هستید اما به علت قند بالا، دیابت یا رژیم لاغری و … خودتونو از این شیرینی خوشمزه محروم کردید، ما امروز در نظر داریم برای شما طرز تهیه یک باسلوق رژیمی بدون شکر و بدون نشاسته را آموزش دهیم.
باور کنید طعمش با باسلق معمولی اصلاً فرق نداره!!! حتماً امتحان کنید و با خیال راحت آن را درست کنید، مواد اون هم در هر خونهای پیدا میشه.
فهرست محتوا پنهان
طرز تهیه باسلق رژیمی
مواد لازم
- جودوسر پرک: 1 لیوان (100 گرم)
- شیره: 3 قاشق غذاخوری (شکر قهوهای هم میشود جایگزین کرد)
- گلاب: نصف فنجان
- پودر هل: نصف قاشق چایخوری
- پودر نارگیل: به میزان لازم
- پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- ابتدا جو دوسر را با نصف لیوان آبجوش بگذارید خوب خیس بخورد (اگر میزان آب کم بود، کمی آب اضافه کنید)
- بعد از گذر یک ساعت، جودوسر خیس خورده را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
- سپس از صافی رده کرده و با ته قاشق فشار دهید تا از صافی رد شود.
- اگر دیدید مواد سفت بوده و از صافی رد نمیشود میتوانید به آن مقداری آب گرم اضافه کرده تا از صافی رد شود.
- سپس تفالهها را کنار بگذارید.
- حال مواد را بر روی شعله کم بگذارید و به آن گلاب و پودر هل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
- حال شیره مدنظر (شیره انگور، شیره خرما و …) و پودر ژلاتینی که در مقدار کمی آب بن ماری شده، اضافه نمایید.
- مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و در نهایت سفت شود به طوری که به سختی از از قاشق بریزد.
- حال مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و یا در قالب سیلیکونی بریزید و بگذارید یک شب در یخچال بماند، اگر تمایل داشتید بر روی آن گردو هم بگذارید.
- سپس بعد از یک شبانه روز، از یخچال بیرون آورده، برش بزنید و در پودر نارگیل یا پودر گل سرخ، بغلطانید.
- حال با خیال راحت از خوردن این باسلوق سالم و رژیمی، نهایت لذت را ببرید.
نکات مهم
- اگر به جودوسر دسترسی ندارید میتوانید از جوپرک هم استفاده کنید، اما ارزش غذایی جودوسر بیشتر است.
- اگر به ژلاتین دسترسی نداشته با به آن آلرژی دارید، مدت بیشتری بر روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سفت شود یا از لعاب به دانه استفاده کنید (غلظت لعاب بیشتر از مواقع عادی باشد).
- به جای آبجوش نمیتوان از شیر استفاده کرد، چون ماندگاری آن کمتر میشود.
- کالری هر کدام از باسلقها 20 تاست که اگر با شکر رژیمی هم درست شود، کمتر هم میشود.
- میتوانید به آن کمی زعفران اضافه کنید یا برای قرمز و سبز شدن آن برای شب یلدا از کمی رنگ خوراکی یا آب لبو استفاده کنید.