مواد لازم:
- برنج: ۳۵۰ گرم
- ماهی: ۷۰۰ گرم
- پیاز طلایی: ۲ عدد
- فلفل دلمهای قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
- گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه: به میزان لازم
- فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه هزاری در ابتدا به صورت کلی ماهی را بصورت فیله و ریز خرد میکنیم برنج را پس از شستن و پختن در موقع دم کردن با ماهیها مخلوط نموده و دم میکنیم. اما ابتدا ماهیها را پاک کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در نمک زردچوبه میخوابانیم و بعد از مدت تعیین شده آن را میشوییم. پیازها را در مقداری روغن سرخ میکنیم سپس ماهیها را اضافه کرده و چند بار هم میزنیم کمی که سرخ شد نمک، فلفل و زردچوبه همین طور گرد لیمو را اضافه کرده و تفت میدهیم دقت کنیم که ماهیها به هیچ عنوان خرد نشوند برنج را پس از خیساندن میجوشانیم و آبکش میکنیم اکنون ماهیها را لابهلای برنج آبکش شده ریخته و به مدت یک ساعت دم میکنیم.