۱. برای تهیه ماهی شیر سرخ در ابتدا ماهی را تکهتکه کنید و آنها را به کمی نمک و زردچوبه آغشته کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
۲. حالا پیاز را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم، آن را تفت دهید.
۳. سیرها را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. دقت کنید که حرارت کم باشد تا سیر نسوزد. همین که بوی سیر در آمد کافی است.
۴. گوجهفرنگی را نگینی خرد کنید وبه سیر و پیاز اضافه کنید.
۵. حالا نمک، فلفل، پودر کاری، پودر زیره و جعفری را هم اضافه کنید و با یک لیوان آب بگذارید که جوش بیاید.
۶. در یک تابه جداگانه ماهی را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۷. ماهی تفت داده شده را به مواد در حال جوشتان اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
نکته:
اگر میخواهید سردی ماهی اذیتتان نکند میتوانید تکههای ماهی را علاوه بر نمک و زردچوبه با کمی فلفل هم طعم دار کنید.