مزاج | معتدل | تعداد نفر | 1 |
مواد لازم | آب : یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری تخم شربتی : یک قاشق مرباخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه شربت عسل با تخم شربتی ابتدا تخم شربتی را شسته، عسل را با مقداری آب ولرم حل کرده، بعد تخم شربتی و عسل را با آب ترکیب میکنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...
رسول
تعداد نفر 4 نوشته شده و مقدار تهیه هم یک لیوان(یک نفر) هست؛ لطفا اصلاح کنید.
محمدرضا میر
سلام، ممنون بابت توجه و تذکرتون، بله چشم