پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه جگروز

طرز تهیه جگروز در طب سنتی

مواد لازم :

  1. جگر: ۱ کیلوگرم
  2. وز: به میزان لازم (پرده نازکی روی سیرابی گوسفند یا گوساله)
  3. گوجه: به میزان لازم
  4. نمک: به میزان لازم
  5. لیمو: ۲ تا ۳ عدد

طرز تهیه:

برای تهیه جگروز در ابتدا جگر را برش می‌زنیم که به دو صورت قابل کباب کردن می‌باشد. یکی به صورت نوار بلندی آنرا برش زده سپس به سیخ می‌کشیم و صورت دیگر آن به این صورت است که آن را تکه‌تکه برش زده سپس به سیخ می‌کشیم پس از آن روی آتش کباب می‌کنیم و پس از آنکه نیمه برشته شد از روی حرارت برمی داریم و کمی نمک به آن می‌زنیم سپس (وز) را که یک پرده نازکی است که روی سیرابی گوسفند یا گوساله است دور آن می‌پیچانیم. البته وز گوسفند استفاده شود بهتر است. توضیح اینکه وز به دلیل چربی که دارد و نازک است وقتی دور جگر پیچانده و روی حرارت قرار می‌گیرد آب می‌شود و به همین دلیل طعم بسیار خوشمزه‌ای به جگر می‌دهد. اگر جگر را به صورت نوار بلندی درآورده‌ایم پس وز را هم به همان صورت روی آن می‌پیچانیم و اگر به صورت تکه‌تکه درآورده‌ایم وز را هم به صورت تکه‌تکه روی جگر می‌پیچانیم. سپس روی حرارت گذاشته و می‌گذاریم آرام آرام کباب شود. در کنار آن گوجه را هم کباب می‌کنیم و سپس کباب را می‌توان با گوجه فرنگی کباب شده به همراه پلو یا نان نوش جان کرد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *