مواد لازم:
- راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم یا فیله گوساله
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- پیاز سه عدد رنده شده
- زعفران دم کرده
- آبلیمو ترش تازه
- نمک و فلفل
- ماست یک لیوان
طرز تهیه:
برای تهیه کباب بختیاری در ابتدا گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه کرده و در یخچال بذارید. سینه مرغ رو نیز به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبلیموترش و ماست به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه و در یخچال قرار بدین. منقل را آماده کرده و گوشتها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشین. برای به سیخ کشیدن یک تکه گوشت و یک تکه از جوجه بردارین تا این که سیخ پر بشه. بهتره که اولین و آخرین تکهها گوشت باشن. زیرا جوجه زودتر کباب میشه و میسوزه. کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالید.