کباب زردک اصفهانی در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می شود. برای مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده می شود.
خواص
- تقویت بنیه جسمی
- کمک به مشکلات ناباروری
- تقویت چشم
- سرشار از آهن و هموگلوبین
مواد لازم
- گوشت چرخ شده گوسفندی: ۲۵۰ گرم
- زردک متوسط: ۴ عدد
- آرد نخودچی: به مقدار لازم
- پیاز کوچک رنده ریز شده: ۱عدد
- شیره خرما یا انگور: به مقدار لازم
- سرکه انگور طبیعی: به مقدار لازم
- آب: یک چهارم لیوان
- نمک دریا، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم
- روغن ارده کنجد یا دنبه: به مقدار لازم
دستور پخت
- ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
- آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.
- از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.
- برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود.
- سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
- بعد از آن کباب های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب ها بریزید.
- سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خود کباب ها برود.
- سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
امیرنظامی
بسیارعالیومفید……باتشکر..نظامی