پخت و پزکوبیدنی

دستور پخت کباب زردک اصفهانی

چگونه کباب زردک اصفهانی درست کنیم؟

کباب زردک اصفهانی در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می شود. برای مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده می شود.

خواص

  • تقویت بنیه جسمی
  • کمک به مشکلات ناباروری
  • تقویت چشم
  • سرشار از آهن و هموگلوبین

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده گوسفندی: ۲۵۰ گرم
  • زردک متوسط: ۴ عدد
  • آرد نخودچی: به مقدار لازم
  • پیاز کوچک رنده ریز شده: ۱عدد
  • شیره خرما یا انگور: به مقدار لازم
  • سرکه انگور طبیعی: به مقدار لازم
  • آب: یک چهارم لیوان
  • نمک دریا، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم
  • روغن ارده کنجد یا دنبه: به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
  2. آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.
  3. از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.
  4. برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود.
  5. سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
  6. بعد از آن کباب های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب ها بریزید.
  7. سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خود کباب ها برود.
  8. سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن