خواص
- معتدل به سمت سردی
- تقویت عمومی
- تقویت بینایی
مواد لازم
- هویج : یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
- کدو خورشتی : یک عدد متوسط
- سیب زمینی : یک عدد بزرگ
- قارچ : چهار عدد بزرگ
- گل کلم گل شده : دو پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
- پودر زیره : به میزان لازم
دستور پخت
- سیب زمینی و هویج را نگینی خرد کرده، سپس بخارپز می کنیم.
- قارچ و کدو خورشتی را 2 سانتی خرد می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم.
- پس از آن سیب زمینی و کدو خورشتی را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم.
- گوجه فرنگی را با مقداری آب، نمک و فلفل میکس کرده و به همراه پودر زیره، گل کلم و قارچ به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
فاطمه
سلام گل کلم در طرز تهیه نیست!