خواص
- مزاج معتدل
- خون ساز
- ملیّن
- مفید برای تصفیه خون
- مفید برای کبد
مواد لازم (برای 4 نفر)
- زعفران آب شده : به میزان لازم
- هویج : چهار عدد بزرگ
- گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- لوبیا سفید : یک پیمانه
- آلو بخارا : 12 عدد
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
دستور پخت
- لوبیا را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم.
- هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج و ادویه را افزوده و کمی تفت می دهیم.
- گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به مواد قبلی اضافه کرده و مقداری حرارت می دهیم.
- وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد ، آلو را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه می کنیم و مدتی می پزیم.
- مدتی قبل از پخت کامل، لوبیا پخته شده و زعفران آب شده را به غذا افزوده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.