فهرست محتوا پنهان
خواص
- کاهش بیاشتهایی
- کاهش حالت تهوع
- کاهش نفخ و مشکلات گوارشی
- حفاظت از کبد
مواد لازم
- گوشت خرد شده
- پیاز ساطوری
- کنگر تیغ گرفته و خرد شده
- نعنا و جعفری ساطوری
- آب غوره
- نمک و فلفل و روغن
بیشتر بخوانید!
روش پخت
- پیاز را با کمی روغن در دیگ تف می دهند تا کمی رنگ بگیرد.
- گوشت را می افزایند و پنج الی شش دقیقه تفت می دهند.
- سپس سه پیمانه آب می ریزند تا بجوشد و در دیگ را می گذارند تا گوشت سه ساعت بپزد.
- کنگر خردشده را 5-6 دقیقه روی آتش ملایم تف می دهند.
- سپس نعنا و جعفری را می افزایند و 10 دقیقه دیگر تف می دهند و کنار می گذارند.
- پس از اینکه گوشت 2 ساعت پخت، کنگر و سبزی سرخکرده را همراه با آبغوره و نمک و فلفل میافزایند.
- در 15 دقیقۀ آخر، اگر لازم باشد، آتش را زیاد میکنند تا خورش به روغن بنشیند.
موارد منع مصرف
بهتر است زنان باردار، کودکان، و بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی، از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند. افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند، نیز نباید آن را مصرف کنند.