پخت و پزخورش

دستور پخت خورشت پسته

با دستور پخت خورشت پسته آشنا شوید

خواص

این خورش طبیعت گرمی دارد و برای فصل های سرد سال مناسب است. مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند. خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند. مغز و ذهن را تقویت می کند. برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است. برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود. پسته معده را تقویت می کند. برای تسکین سرفه مفید است.

مواد لازم

  • پسته نیم کیلو (مغز شده و آسیاب کرده)
  • گوشت نیم کیلو (گوسفندی بدون چربی خورشتی)
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن به میزان لازم
  • آبغوره نصف پیمانه
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید.
  2. مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید.
  3. اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورشت سبزتری خواهید داشت.
  4. پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
  5. پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید.
  6. فلفل و آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید.
  7. بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن