مواد لازم: (برای ۲ نفر)
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی متوسط ۵۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ یا ۴ عدد
- پیاز متوسط ۲ یا ۳ عدد
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- خرده نان ۱ فنجان
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه کتلت ابتدا سیب زمینیها را برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت زیاد در آب میپزیم تا نرم شوند. سپس آنها را پوست کنده و نرم میکنیم.
پیازها را نیز پوست کنده، رنده میکنیم و به سیب زمینیها اضافه میکنیم. همچنین تخم مرغها، نمک، فلفل، جعفری و گوشت را به مواد قبلی میافزاییم. آنها را خوب با هم مخلوط میکنیم تا هنگامی که کاملاً یکدست شوند.
سپس از این مخلوط گلولههایی به ضخامت ۴ تا ۵ سانتیمتر برمی داریم. خرده نانها را در سطح صاف پخش میکنیم و هر یک از گلولهها را دراین خرده نانها میغلتانیم تا کاملاً آغشته شوند. گلولهها را به صورت بیضی شکل میدهیم به طوریکه ضخامت هر کدام ۱ سانتیمتر شود. روغن را در ظرفی ریخته و حرارت میدهیم. کتلتها را با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا هر دو طرف آنها طلایی گردد. میتوانیم کتلتها را با جعفری و برشهای گوجه فرنگی تزئین کنیم.