مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها، مفید برای کم خونی، تقویت عمومی، مقوی ا مور جنسی، دارای انواع ویتامین و املاح معدنی مخصوصاً آهن، فسفر و کلسیم، تقویت حافظه | ||
مواد لازم | گردو : 16 عدد زعفران آب شده : به میزان لازم عدس : یک پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ برنج : سه پیمانه روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم کشمش : یک پیمانه نمک، زردچوبه، زنجبیل، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه عدس پلو با کشمش و گردو ابتدا برنج و عدس را از قبل خیس می کنیم. عدس را با مقداری آب و کمی نمک می پزیم تا بدون آب شود. گردو را مدت کمی خیس کرده، سپس آن را آبکش کرده و نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس گردو و زنجبیل را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه عدس، کشمش، گردو و دارچین لایه به لایه در قابلمه می ریزیم. در انتهای مقداری زعفران آب شده به پلو افزوده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...