مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خوراک قارچ و کدو معتدل ، تقویت عمومی، مقوی امور جنسی،مفید برای کبد ، ضد چربی و کلسترول است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ کدو خورشتی : سه عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد متوسط قارچ : شش عدد بزرگ | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک قارچ و کدو ابتدا کدوها را 1سانتی ،سیب زمینی را به صورت خلال های 2 سانتی و قرچ را نگینی خرد می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده،سپس سیب زمینیرا افزوده و تفت می دهیم.سپس کدو و ادویه را به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارزت می دهیم.در آخر گوجه ها را پوست گرفته،ریز خرد کرده و به همراه نمک،فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه می کنیم.مقداری آب گرم به خوراک افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.قرچ را با کمی روغن تفت داده و مدتی قبل از پخت کامل خوراک به آن اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...