مواد لازم:
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- پودر شکر ۳/۴پیمانه
- روغن مایع ۱/۳ پیمانه
- اسانس هل ۳ قطره یا ۱ قاشق چایخوری پودر هل
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پر
- شیر ۱/۴ پیمانه
- گلاب ۱/۶ پیمانه
- آرد سفید ۳۰۰ گرم
- آب زعفران و ۱ عدد زرده و کنجد برای روی نان
طرز تهیه:
برای تهیه نان شیرمال در طب سنتی در ابتدا زرده تخم مرغ، پودر شکر و هل را در ظرفی ریخته با همزن بهم زده تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع، بکینگ پدر را اضافه کرده کمکم آرد را اضافه کنید تا جائیکه خمیر لطیفی به دست آید و خمیر بدست نچسبد، خمیر را بمقدار cm1 با وردنه باز کرده قالب بیضی زده در سینی فرچیده روی آنها را زرده و کمی آب زعفران زده با چنگال نقش انداخته و کنجد می پاسیم و بمدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ در طبقه وسط قرار داده تا کاملاً طلائی رنگ شود.