مزاج | زیتون پرورده معتدل است. | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | مغز گردو : 250 گرم سرکه سیب : سه قاشق غذاخوری زیره سیاه : یک قاشق چای خوری لیموترش تازه : سه عدد بزرگ زیتون گوشتی شکسته : یک کیلوگرم سیر تازه : پنج حبه گلپر ساییده : یک قاشق مرباخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه زیتون پرورده ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب هم زده و در یخچال نگهداری نمایید | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
