مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سالاد سیب زمینی مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب ، ضد دیابت ، تقویت بینایی ، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط سیب زمینی : سه عدد بزرگ نخود فرنگی : یک پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک ذرت : دو پیمانه آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری کرفس خرد شده : دو پیمانه خیارشور : 12 عدد نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سالاد سیب زمینی باید هویج و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس همراه با سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت آنها را بخارپز میکنیم. پوست سیب زمینی را جدا کرده و درشت رنده می کنیم. آب لیموترش و روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل و پودر نعناع در ظرفی مخلوط کرده تا به شکل سس درآید . سپس آن را به سیب زمینی اضافه می کنیم . فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کرده ، خیارشور را درشت رنده کرده و همراه با مواد بخارپز شده ، به سیب زمینی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. حاصل را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را تزیین می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...