مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سالاد سیب زمینی مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب ، ضد دیابت ، تقویت بینایی ، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط سیب زمینی : سه عدد بزرگ نخود فرنگی : یک پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک ذرت : دو پیمانه آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری کرفس خرد شده : دو پیمانه خیارشور : 12 عدد نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سالاد سیب زمینی باید هویج و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس همراه با سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت آنها را بخارپز میکنیم. پوست سیب زمینی را جدا کرده و درشت رنده می کنیم. آب لیموترش و روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل و پودر نعناع در ظرفی مخلوط کرده تا به شکل سس درآید . سپس آن را به سیب زمینی اضافه می کنیم . فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کرده ، خیارشور را درشت رنده کرده و همراه با مواد بخارپز شده ، به سیب زمینی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. حاصل را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را تزیین می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
