مزاج | سس نارنج گرم و تر است. | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم نعناع خشک : یک قاشق چای خوری پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری آب نارنج : یک دوم پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه سس نارنج آب نارنج و بقیه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا یک سس یکنواخت حاصل شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...