پخت و پزسس

طرز تهیه سس نارنج

طرز تهیه سس نارنج در طب سنتی

مزاج سس نارنج گرم و تر است. تعداد نفر ۴
مواد لازم
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
نعناع خشک : یک قاشق چای خوری
پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری
روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری
آب نارنج : یک دوم پیمانه
روش تهیه برای تهیه سس نارنج آب نارنج و بقیه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک سس یکنواخت حاصل شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *