مزاج | سس نارنج گرم و تر است. | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم نعناع خشک : یک قاشق چای خوری پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری آب نارنج : یک دوم پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه سس نارنج آب نارنج و بقیه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا یک سس یکنواخت حاصل شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...