مواد لازم:
بلغور نیم پیمانه
نمک وزردچوبه نصف قاشق چایخوری
برنج دو پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
گوشت 200 گرم
عدس 100 گرم
سیب زمینی نگینی شده یک عدد بزرگ
طرز تهیه:
برای تهیه پتله پلو در ابتدا پیازراخوردکرده وگوشت راقیمهای کرده وبا روغن تفت میدهیم. سپس نمک وزردچوبه رابه آن اضافه میکنیم. وبه مقدارکافی دران آب ریخته ومی گذاریم به چوشد. وزمانی که گوشت نیم پزشد، عدس رابه آن اضافه کرده وزمانی که عدس نیم پزشد به ترتیب بلغور وبرنج را به آن اضافه میکنیم وزمانی که آب غذا تمام شد زمان دم کردن برنج شد سیب زمینی خورد شده وشوید رابه آن اضافه کرده وبرنج را میگذاریم دم بکشد.