مواد لازم:
- گوشت ریز خرد شده: ۵۰۰ گرم
- خلال بادام: ۱۵۰ گرم
- پیاز داغ: یک پیمانه
- آبغوره: ۱/۲ پیمانه
- تخممرغ: ۳ عدد (در اینجا فقط از زرده استفاده شده تا خورش مجلسیتر شود.)
- نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران
- رب: یک قاشق مرباخوری (بیشتر، رنگ این غذا توسط زعفران تامین میشود.)
طرز تهیه:
برای تهیه پیچاق قیمه در ابتدا ابتدا گوشت را با روغن تفت میدهیم، رب را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم. خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه میداریم.) حدود دو لیوان آبجوش اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را میریزیم. کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه میکنیم. صبر میکنیم تا خورش جا بیفتد. ۱۰ دقیقه قیل از سرو (بهتر است غذا را به ماهیتابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز میکنیم و زردهها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بپزد.