پخت و پزشیرینی

طرز تهیه پیشمه

طرز تهیه پیشمه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. شکر ۳ پیمانه
  2. روغن جامد ۲ قاشق غذاخوری
  3. تخم مرغ ۳ عدد
  4. شیر یک و نیم پیمانه
  5. ماست یک و نیم پیمانه
  6. بکینگ پودر ۲ تا۳ قاشق غذاخوری
  7. وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری
  8. آرد به میزان لازم (حدود۱۰ پیمانه)

طرز تهیه:

برای تهیه پیشمه در ابتدا شکر و روغن رو خوب مخلوط کنید، سپس تخم مرغ را اضافه کرده با همزن بزنید، بعد به ترتیب، شیر وماست را اضافه کنید، وانیل و بکینگ پودر را به آرد می افزائید و آرد را با الک آرام آرام به مخلوط اضافه کنید، باید آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد (البته اگر خمیرتان زیاد سفت شود شیرینی هم سفت می‌شود) خمیر را در ظرفی بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید، آن را ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید. سپس بسته به سلیقه تان یا آن را به اندازه یک گردو کوچک گلوله کنید و بعد گلوله را صاف کنید، یا با وردنه آن را به قطر نیم سانت پهن کنید و قالب بزنید، در هر صورت شیرینی‌های آماده را در روغن فراوان سرخ کنید، بگذارید روغن اضافی آن خارج شود، دو طرف شیرینی‌ها باید قهوه‌ای کم رنگ شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *