مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | آرد برنج : یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم پسته : چهار پیمانه گلاب : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه لوز پسته ، پسته را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید. آرد برنچ را چند دقیقه تفت می دهیم. پودر پسته و آرد برنج را در ظرف مورد نظر ریخته، کمی گلاب وعسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم. حدود 2 تا 3 ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
