پخت و پزشیرینی

طرز تهیه کلوچه با مغز خرما

طرز تهیه کلوچه با مغز خرما در طب سنتی

مزاجگرم و ترتعداد نفر 
مواد لازم
شیر یا آب : یک پیمانه
روغن کنجد : یک پیمانه
خرما : به میزان لازم
گلاب : به میزان لازم
هل : به میزان لازم
پودر زنجبیل : یک قاشق چای خوری
آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه
روش تهیهبرای تهیه کلوچه با مغز خرما ، آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می دهیم که خوب ور بیا ید. خرما را از هسته جدا کرده ودر ظرفی ریخته و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم نرم شود ، سپس هل و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد از این که خمیر آماده شد ، مقدار از آن را برداشته کف دست پهن می کنیم. مقداری از خرمای آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن