مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | مفید برای معده و روده ، سودمند برای خواب آرام | ||
مواد لازم | گلاب : چهار قاشق غذاخوری آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری شیر محلی : چهار لیوان شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم | ||
روش تهیه | آرد برنج را در شیر حل می کنیم و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود. سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم و رو ی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود. وقتی آماده شد، آن را با شیرۀ انگور تزئین می کنیم و صرف می نمائیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...