مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | مفید برای معده و روده ، سودمند برای خواب آرام | ||
مواد لازم | گلاب : چهار قاشق غذاخوری آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری شیر محلی : چهار لیوان شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم | ||
روش تهیه | آرد برنج را در شیر حل می کنیم و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود. سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم و رو ی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود. وقتی آماده شد، آن را با شیرۀ انگور تزئین می کنیم و صرف می نمائیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
