مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | مفید برای معده و روده ، سودمند برای خواب آرام | ||
مواد لازم | گلاب : چهار قاشق غذاخوری آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری شیر محلی : چهار لیوان شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم | ||
روش تهیه | آرد برنج را در شیر حل می کنیم و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود. سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم و رو ی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود. وقتی آماده شد، آن را با شیرۀ انگور تزئین می کنیم و صرف می نمائیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...