مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | مفید برای کم خونی و اعصاب، تقویت عمومی | ||
مواد لازم | گلاب : چهار قاشق غذاخوری آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم شیر بادام : دو لیوان | ||
روش تهیه | آرد برنج را در شیر بادام حل کرده و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود شکر یا عسل و گلاب را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار داده ،مرتب به هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود. بعد آن را از روی حرات برداشته، در ظرف می کشیم تا سرد شود؛ سپس با کمی شیرۀ انگور و یا شیرۀ کشمش آن را تزئین میکنیم و صرف مینمائیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...