حبوباتخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج ماش در طب سنتی

مصرف ماش با طبع سرد، در فصل بهار و تابستان و در افراد گرم‌ مزاج مفید است

بررسی خواص و مزاج ماش در طب سنتی

خواص و مزاج ماش در طب سنتی بدین شرح است:

  • مزاج ماش با پوست، سرد و خشک است.
  • مزاج ماش پوست کنده معتدل است.
  • باعث تسکین حرارت صفرا و خون می‌شود.
  • ماش ارزش غذایی بالایی دارد و خون خوبی از آن تولید می‌شود.
  • ماش پوست کنده برای رفع یبوست و با پوست آن برای درمان اسهال مفید است.
  • ماش برای تقویت بینایی و اعصاب مفید است.
  • ماش بهتر است تفت داده شده سپس در آب جوش طبخ شود.
  • ماش را با آب مرغ یا گوشت طبخ کنید و برای تسکین سرفه اعضای خانواده از آن استفاده نمایید.

مصرف ماش در چه زمان و برای چه افرادی مفید است؟

مصرف ماش در فصل بهار و تابستان، در سرزمین‌های گرم، برای افراد گرم‌مزاج و دارای تب گرم مفید است.

روش تهیه حسوی ماش :

دو پیمانه ماش را تفت دهید، سپس در آب جوش ریخته و آب گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه کنید، صبر کنید تا خوب پخته شود.
می توانید برای مزه دار شدنش از کمی آبغوره استفاده نمایید.

مضرات مصرف ماش

  • دیرهضم می‌باشد به خصوص اگر پوست آن را کامل نگرفته باشند.
  • مصرف بیش از اندازه آن به دلیل طبع سرد و خشک، مایع منی را کم می‌کند و نیروی جنسی را تضعیف می‌کند.
    افراط در مصرف ماش، برای دندان‌ها مضر است.

مصلح ماش

روغن بادام شیرین و ادویه‌هایی مثل سماق، تخم کافشه، خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و میخک مصلح ماش هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۱.۵ (۲ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1.5 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن