حبوباتخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج گندم در طب سنتی

گندم بهترين غذای تندرستان و در واقع غذای اصلی انسان است

بررسی خواص و مزاج گندم در طب سنتی

خواص و مزاج گندم در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و در تری و خشکی معتدل است.
  • گندم بهترین غذای تندرستان و در واقع غذای اصلی انسان است.
  • گندم ارزش غذایی خوبی دارد و چاق کننده است.
  • گندم بیشتر به صورت نان، مصرف و کاربرد دارد.

بهترین نان تهیه شده از آرد گندم، کدام نان است؟

  • بهترین نان‌، نانی است که ابتدای روز پخته و آخر روز مصرف شود. مصرف نان داغ داغ توصیه نمی‌شود و بهتر است مدتی از پخت آن گذشته باشد تا مصرف شود. نان مانده و سفت شده دیر هضم است.
  • نانی که سبوس آن بیش از حد گرفته شده باشد موجب سنگ کلیه می‌شود. مصلح آن انیسون، رازیانه و شکر است.

مصرف بیش از حد گندم چه عوارضی به دنبال دارد و برای چه افرادی مضر است؟

مصرف افراطی گندم ممکن است سبب ایجاد انسدادها و گرفتگی‌هایی در بدن شود و برای مبتلایان به گرفتگی عروق و روده ها مضر است.

روش‌های کاهش مضرات و عوارض مصرف گندم و نان

  • بهتر است چیزهایی مثل کنجد، سیاه دانه، زیره، تخم خشخاش و رازیانه بر نان بپاشند یا با خمیر آن مخلوط کنند. این کار باعث رفع انسدادها و تحلیل بردن نفخ آن می شود.
  • سرکه، شیره انگور، شیره خرما و سایر شیرینی ها مصلح گندم هستند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *