مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها، مفید برای فصل زمستان، خون ساز ،تقویت عمومی و امور جنسی، ضد چربی کلسترول خون، مفید برای گوارش، ضد سرطان،تقویت بینایی | ||
مواد لازم | زعفران آب شده : به میزان لازم گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ زرشک : یک دوم پیمانه کدو : چهار عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کدو و زرشک ابتدا پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده،سپس کدوها را در اندازه های2سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم.پس از آن فلفل دلمه ای نگینی شده را به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم.گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و همراه نمک،فلفل و زنجبیل به بقیۀمواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.زرشک را می توانید با مقداری زعفران و کمی روغن دم کنید و چند دقیقه قبل از صرف غذا به خورش اضافه کنید. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
