مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش قرمه سبزی با گردو خون ساز، مقوی عمومی، ضد کلسترول است. | ||
مواد لازم | گردو : 12 عدد روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ شنبلیله خشک : دو قاشق غذاخوری لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی : سه چهارم پیمانه لیمو عمانی : دو عدد نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش قرمه سبزی با گردو ابتدا لوبیا را از قبل خیس می کنیم و با مقداری آب و زردچوبه می پزیم. سبزی خرد شده را با روغن کنجد مدتی تفت می دهیم، سپس شنبلیله خشک را به آن اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سپس گردوی کوبیده شده را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و با مقدار آب مناسب اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل خورش می توانیم پودر لیمو عمانی را به آن اضافه کنیم. اگر از لیمو عمانی استفاده می کنید، باید همراه بقیۀ مواد پخته شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...