پیج اینستاگرام طبایع

فرنی تخم کدو یک صبحانه متفاوت و یک غذای عالی برای مبتلایان به کرونا

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
علی

شکر در غذای درمانگاه گزینه خوبی نیست حداقل بنظرم شکر قهوه ای یا عسل یا شیره بهتره

محمدرضا میر

سلام و درود،
دوست بزرگوار اینجا چند موضوع مطرحه:

1) مقدار شکر داخل دستور، یک ق.غ که مقدار زیادی نیست و اگر شما چیدمان برنامه غذایی تون مناسب باشه و درصد کربوهیدرات مصرفی کنترل شده و کم باشه مشکلی ایجاد نمی‌کنه با توجه به این که شما مدام و مکرر هم از این فرنی استفاده نمی‌کنید.

2)دوم این که برای این ترکیب با هدف بهبود علائم تنفسی، شکر مناسب تره چون اصلاح کننده ترکیبه و عسل یا شیره میتونه در برخی علائمی مانند سوزش گلو، عطش و … ایجاد کنه

3) گاهی هم افزودن شکر در راستای افزایش اثر تقویتی غذا و جذب بیشتر اونه و این مقدار کم مشکل زا نیست

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته