مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن، مفید برای دیابت، تقویت بینایی، مفید برای تقویت کبد و پروستات، تقویت قلب | ||
مواد لازم | آب : پنج پیمانه گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد متوسط قارچ : 12 عدد لوبیا سبز خرد شده : چهار پیمانه برنج : سه پیمانه روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه لوبیا پلو با قارچ ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را به برش های دو سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. هویج و فلفل دلمه ای را به صورتی نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، هویج را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم. گوجه را همراه با آب و نمک در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام پیدا کند. سپس برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...