مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن، مفید برای دیابت، تقویت بینایی، مفید برای تقویت کبد و پروستات، تقویت قلب | ||
مواد لازم | آب : پنج پیمانه گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد متوسط قارچ : 12 عدد لوبیا سبز خرد شده : چهار پیمانه برنج : سه پیمانه روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه لوبیا پلو با قارچ ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را به برش های دو سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. هویج و فلفل دلمه ای را به صورتی نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، هویج را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم. گوجه را همراه با آب و نمک در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام پیدا کند. سپس برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
