مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | ملیّن، تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : چهار پیمانه هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا سبز خرد شده : پنج پیمانه برنج : سه پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه استامبولی با لوبیاسبز ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را به برش های دو سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. هویج و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، هویج را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم، گوجه را با آب در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام بیاید. برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود و پلو را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...