مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | ملیّن، تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : چهار پیمانه هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا سبز خرد شده : پنج پیمانه برنج : سه پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه استامبولی با لوبیاسبز ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را به برش های دو سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. هویج و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، هویج را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم، گوجه را با آب در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام بیاید. برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود و پلو را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
