طرز تهیه رب زردآلو

با طرز تهیه رب زردآلو آشنا شوید

خواص

  • شیرین آن ملین طبع و موافق گرم‌مزاجان تا زمانی که در معده فاسد نشده باشد.
  • باعث رفع بدبویی دهان

آشامیدن آب پخته و یا خیسانده خشک آن:

  • مسهل صفرا
  • ملین طبع
  • مسکن تشنگی و جوشش خون و صفرا
  • کاهش التهاب معده رافع آروغ، خصوصاً میخوش (ترش و شیرین) آن.

مواد لازم

  • زردآلو سه کیلو
  • نمک دریا ۳ قاشق مرباخوری

دستور پخت

  1. زردآلو رو تمیز شست و شو دهید
  2. سپس درون یک قابلمه بزرگ بریزید تا بپزد در حدی که پوست زرد آلو جدا شود و به راحتی گوشت زرد آلو له شود.
  3. سپس بگذارید کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن دست شما نسوزد.
  4. سبدی را روی یک قابلمه بزرگ گذاشته و زردآلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف کنید
  5. سپس بگذارید دوباره بجوشد، به اندازه ای که آب زرد آلوها کامل بخار شود و مثل بقیه رب ها کمی سفت شود.
  6. در حین پخت نمک دریا را بریزید. پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید؛
  7. برای اینکه کپک نزند روی آن کمی روغن ارده کنجد بریزید
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳.۵ (۲ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.5 (2 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *