مواد لازم:
- آرد سفید ۷۵۰ گرم
- آرد گندم ۲۵۰ گرم
- روغن جامد ۴۵۰ گرم
- پودرخمیرمایه ۱ قاشق مرباخوری
- آب ولرم یک لیوان
طرز تهیه:
برای تهیه روورکرده در ابتدا پودرخمیرمایه را دریک لیوان آب حل کرده و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم. سپس روغن را اضافه کرده و بعد کمکم آردها که قبلاً مخلوط و الک کردهایم به روغن و آب اضافه میکنیم. خمیر را خوب ورز میدهیم. یک ساعت خمیر را استراحت میدهیم. خمیرراروی سطحی صاف با وردنه پهن کرده خمیرباید نازک باشد سپس با وسیله ائی مخصوص که به زبان محلی به آن تک تکو میگویند (شبیه گوشت کوب چوبی است که ته آن میخ نصب شده است) خمیررا ضربه بزنیدتا سوراخهای ریزی در خمیر ایجاد شود سپس حمیررا قالب زده و در فر قرار می دهیم تا نان روورکرده پخته شود و بعد از پخت با حلوای مخصوص که طرز تهیه آن در ذیل آمده دوعدد از نانها را روی هم قرار می دهیم.